Søvnekspert avslører enkelt triks for å stoppe partnerens snorking – og det koster ingenting

21/06/2024 16:00

Sofie

Livsstil
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det er ikke noe mer irriterende enn å prøve å sove, men å bli holdt oppe hele natten av en snorkende partner.

Selv om det finnes mange forskjellige metoder for å løse dette problemet, har en ekspert avslørt to enkle tips for å stoppe partneren din fra å snorke.

Og ikke bekymre deg – du trenger ikke stikke noe opp i nesen eller munnen med disse tipsene. Alt du trenger er en pute for å få en god natts søvn uten å snorke.

James Leinhardt, grunnlegger og administrerende direktør i Levitex, som utvikler puter og madrasser, har delt sin kunnskap på det sosiale mediet TikTok. I en video forklarer han hvordan en pute kan påvirke din (eller partnerens) snorking om natten.

«Det er to måter å stoppe partneren din på å snorke», sier han i videoen på det sosiale mediet, ifølge The Sun.

Ved å presentere det første alternativet ble en kvinne sett legge en pute over hodet hans mens han sa med et glimt i øyet: "Første alternativ er å kvele dem."

Det andre alternativet er mer praktisk og krever ikke at du kveler partneren din med en pute.

"Det andre alternativet er å la partneren din ligge på siden og bruke en pute som løfter hodet opp fra sengen, og holder nakken i en nøytral posisjon på linje med resten av ryggraden. Redd deg selv," forklarer han.

Videoen har klart imponert mange da den raskt fikk over 60 000 visninger. Den fikk også 1567 likes, 62 kommentarer og 334 delinger på kort tid, noe som tyder på en positiv mottakelse.

Flere brukere på sosiale medier kommenterte den virale videoen og delte sine egne metoder for å få en partner til å slutte å snorke.

«Jeg klyper nesen hans så han våkner litt og justerer posisjonen», skrev en annen.

«Min mann snorker på hver side han sover på», skrev en fjerde.

I følge UK Health Service er snorking forårsaket av ting som tungen, munnen, halsen eller nesegangene som vibrerer når du puster.

"Dette skjer fordi disse delene av kroppen din slapper av og trekker seg sammen når du sover. Det er mer sannsynlig at du snorker hvis du er overvektig, røyker, drikker for mye alkohol eller sover på ryggen," ifølge The Sun.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.