Søvnekspert deler enkelt triks for å stoppe partnerens snorking – og det koster ingenting

02/06/2024 18:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er ikke noe mer irriterende enn å prøve å sove, men å bli holdt oppe hele natten av en snorkende partner.

Selv om det finnes mange forskjellige triks og løsninger for å løse dette problemet, har en ekspert avslørt to enkle tips for å stoppe partneren din fra å snorke.

Og ikke bekymre deg – du trenger ikke stikke noe opp i nesen eller munnen med disse tipsene. Alt du trenger er en pute for å få en god natts søvn uten å snorke.

James Leinhardt, som er grunnlegger og direktør for Levitex, som utvikler puter og madrasser, har delt sin kunnskap på det sosiale mediet TikTok. I denne videoen har han snakket om hvordan en pute kan påvirke din (eller partnerens) snorking om natten.

«Det er to måter å stoppe partnerens snorking», sa han i videoen på sosiale medier, ifølge The Sun.

Da han presenterte det første alternativet, ble en kvinne sett legge en pute over hodet hans mens han spøkte: "Første alternativ er å kvele dem."

Det neste alternativet er mer nyttig siden det ikke krever at du kveler partneren din med en pute.

"Det andre alternativet er å la partneren din ligge på siden og gi ham en pute som løfter hodet opp fra sengen slik at nakken holdes i nøytral posisjon på linje med resten av ryggraden. Redd deg selv," sto det å lese. fra han.

Videoen har klart imponert mange da den endte opp med å få over 60 000 visninger på svært kort tid. Den fikk også 1567 likes, 62 kommentarer og 334 delinger på kort tid, noe som viser at den ble veldig godt mottatt.

Flere brukere på sosiale medier var raske med å kommentere den virale videoen, og mange valgte å dele sine egne metoder for å få en partner til å slutte å snorke.

"Jeg hopper et lite så madrassen vugger og den legger seg lenge nok til at jeg sovner, men jeg kunne prøve deg," skrev en bruker som en kommentar til videoen.

"Jeg klyper nesen hans så han våkner litt og justerer posisjonen," sa en annen.

"Han slåss med puten sin om natten! Krøller den sammen til en ball og legger seg på madrassen! Jeg sitter fast og snorker for alltid," kommenterte en tredje.

«Min mann snorker på hver side han sover på», skrev en fjerde.

I følge UK Health Service er snorking forårsaket av ting som tungen, munnen, halsen eller nesegangene som vibrerer når du puster.

"Dette skjer fordi disse delene av kroppen din slapper av og trekker seg sammen når du sover. Det er mer sannsynlig at du snorker hvis du: er overvektig, røyker, drikker for mye alkohol, sover på ryggen," ifølge The Sun.