Tid for endring: Det populære kjøkkenapparatet som nå får en erstatning

19/06/2024 18:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hypen til airfryeren er over. Et nytt kjøkkenapparat har kommet for å erstatte det.

Airfryeren er i dag en fast del av manges kjøkken. I Norge har disse apparatene blitt svært populære, noe som har endret manges matlagingsvaner og fylt sosiale medier med oppskrifter.

Airfryeren har fått mange til å droppe kaloririke og usunne oppskrifter som frityrstekte retter og panering, og i stedet lage mat nesten uten olje. Alt dette for å opprettholde et sunt og balansert kosthold.

Men nå har det kommet en ny enhet som lover å bli en ny revolusjon på kjøkkenet og erstatte airfryeren din. Vi forteller deg alt du trenger å vite om denne nye enheten og dens mange fordeler.

Selv om airfryeren ser ut til å være det moderne apparatet som alle vil ha på kjøkkenet sitt, finnes det nå et nyere apparat som tilbyr flere alternativer: en elektrisk ovn med grill. Denne kompakte og allsidige enheten passer inn i ethvert kjøkken og lar deg tilberede mange typer sunne oppskrifter.

Hva er hovedfunksjonene til den elektriske ovnen?

Den nye elektriske ovnen med grill er et innovativt produkt som kombinerer flere matlagings- og grillfunksjoner i en enhet. Med denne ovnen kan du enkelt og raskt bake, steke, gratinere, steke og varme mat. Her er noen av funksjonene:

  • Temperaturområde fra 70 til 230 grader, slik at du kan justere varmen etter type mat og ønsket resultat.

  • Timer opptil 120 minutter, slik at du kan programmere steketiden og la ovnen ordne seg selv.

  • Kapasitet på 30 liter med 3 nivåer og plass til former opp til 30 cm i diameter, slik at du kan lage store porsjoner eller flere retter samtidig.

  • Roterende spyd og roterende stekefunksjon, slik at du kan lage saftig og mørt kjøtt som den populære roterende kyllingen

  • Dobbel glassdør og avtakbart brett for å samle opp smuler og fett, noe som gjør rengjøring og vedlikehold enklere.

Det er en utmerket løsning

Den nye elektriske ovnen med grill er en utmerket løsning for de som ønsker å følge med på kostholdet og nyte variert og deilig mat. Med denne ovnen kan du lage alt fra tradisjonelle retter til innovative oppskrifter, samt hjemmelagde desserter og sunne snacks.

I tillegg har den elektriske ovnen med grill flere fordeler sammenlignet med en frityrkoker:

  • Det er billigere: en slik ovn kan fås for rundt 6-700 DKK, mens en airfryer lett kan koste en del mer, avhengig av merke og modell

  • Den er mer miljøvennlig: den bruker mindre energi, siden den har en effekt på 1500 W, mens en airfryer kan ha en effekt på opptil 2200 W

  • Den er mer allsidig: den kan lage all slags mat og oppskrifter, mens airfryeren er begrenset til mat som kan friteres.

Det er derfor den nye elektriske ovnen med grill er det ideelle apparatet for å erstatte airfryeren og gi kjøkkenet ditt en sunnere og mer smakfull vri.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.