Ting du kan gjøre når det regner

20/09/2020 20:15

dagens.no

Livsstil
Sponset innhold

1. Planlegg antrekk

Planlegg hvilke outfits du skal ha på i løpet av de neste par ukene. Dette er en god måte å få et godt overblikk over hverdagen og det vil gi deg mye bedre og lengere tid om morgen fordi du ikke trenger å tenke over hva du skal ha på.

2. Gjør håndverk eller diys

 Håndverks arbejde er både gøy og fjerner stresset. Du kan for eksempel male, strikke, snekre eller kanskje lage et fint fotolbum som du kan gi til noen du er glad i.

Et fotoalbum er alltid en sikker vinner.

3. Spill noen spill

Dette er i hvert fall noe som får tiden til å gå, du får virkelig frem vinner genet ved å spille online, fordi man bare har så lyst til å vinne. 

Hvis du velger å spille online, må du sørge for at du velger et sted der alt er i orden og hvor du til og med kan få en god bonus. Du kan gjøre dette her hos den britiske bookmakeren, hvor du til og med kan få en bet365 bonuskode

4. Gjenoppta kontakten

Ring, tekst eller send en email til noe du ikke har snakket med på lenge. Tenk så glade de blir av å høre fra deg etter en lang stund.

5. Dans i regnet

I stedet for å gjemme deg fra regnet og bli inne hele dagen, gå ut å dans. Ta en lang god dans og nyt regnet som faller ned i ansiktet. 

Dette vil fjerne stress og få deg til å slappe mere av på en hard dag.