Trikset ALLE airfryer-eiere bør vite: Hell dette i vannet, og de vil være "latterlig enkle" å rengjøre

10/04/2024 07:00

Emma

Livsstil
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Rengjør mirakelmaskinen som aldri før.

Etter hvert som airfryere får trekkraft i hjem over hele landet, står mange av oss overfor det uunngåelige dilemmaet: Hvordan holde dette elskede kjøkkenapparatet rent?

Takket være Lyndsay, en rengjøringsentusiast og rengjøringsinfluencer, kjent fra TikTok som @norfolkavenue, er løsningen ikke lenger en godt bevart hemmelighet.

Hennes geniale rengjøringstriks, som bare bruker to vanlige husholdningsprodukter og kokende vann, har gått viralt, og her er hvorfor.

Rengjøring av en airfryer kan ofte virke som en oppgave som er lettere sagt enn gjort. Fett og matrester fester seg til kurven og gjør det til en utfordring å rengjøre.

Men ifølge Lyndsay er det "latterlig enkelt" å få airfryeren til å se ut som ny igjen. Hemmelighet? En blanding av natron, oppvaskmiddel og kokende vann.

Start prosessen ved først å fjerne eventuelle løse smuler fra frityrkokeren. Tilsett deretter en god porsjon natron i kurven, etterfulgt av en duskregn med oppvaskmiddel - Lyndsay foretrekker Fairy Original, men understreker at ethvert merke vil gjøre susen. Dekk deretter bunnen av kurven med kokende vann og la denne magiske blandingen gjøre jobben sin i 30 minutter.

Det er ikke bare Lyndsay som roser denne metoden. Nancy Emery, rengjøringsekspert hos Tap Warehouse, understreker viktigheten av å rengjøre airfryeren regelmessig for å unngå at rengjøring blir et mareritt. Ved å følge dette enkle trikset kan du sikre at airfryeren holder seg i toppform uten mye bry.

Etter 30 minutters venting, hell bare ut det skitne vannet og gi kurven en rask skrubbing med en svamp. Skyll med rent vann og airfryeren er klar for neste runde med godbiter.

Denne enkle, men effektive rengjøringsmetoden har tatt sosiale medier med storm, og med god grunn. Det eliminerer behovet for hard skrubbing og bruk av sterke kjemikalier, noe som gjør rengjøringsprosessen både enklere og mer miljøvennlig.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.