Typen krevde et åpent forhold med kjæresten - det angret han voldsomt på

26/10/2020 08:40

Emma Sletta

Livsstil
En bruker på Reddit har utløst debatten med historien om hans ødelagte forhold.

Sex med mange andre kvinner enn kun med kjæreste sinn. Det var hva en fyr - navn, alder og nasjonalitet ukjent - ønsket mer enn noe annet. Derfor presenterte han ideen om et åpent forhold til kjæresten, som han beskriver som søt og omsorgsfull - men ikke akkurat fysisk attraktiv.

Kjæresten var knust. Men fyren gjorde det klart at det var et ultimatum. Og til slutt sa hun motvillig ja.

Men det var begynnelsen på en reise den sexsultne fyren ikke hadde sett komme. Det hele kommer fra et innlegg på Reddit- hvor han gråter over sin beslutning og den ultimate etterspørselen etter kjæresten, som han gjennomgripende nedverdiger i teksten sin for måten hun ser ut.

 

Innlegget er gjengitt og tolket på bloggen Jesabel. Og her legger forfatteren ikke fingeren på sin kritikk av mannen, som hun beskriver som patetisk.

Fyren skriver i sitt innlegg på Reddit at han fikk ideen om et åpent forhold da - for moro skyld - han satte opp en profil på sex dating side Fetlife.com. Plutselig fikk han oppmerksomheten til andre kvinner. Kvinner som han beskriver som penere enn kjæresten sin.

Han fortalte så kjæresten at han ikke følte seg fornøyd. Hun gråt. Men han fortalte henne at han ville slå opp med henne hvis hun ikke aksepterte et åpent forhold.

Hun sa ja, selv om hun tidligere hadde uttrykt at hun satte pris på monogami. Men så tok situasjonen en sving...

Fyren fortsetter med å beskrive i sitt innlegg hvordan kjæresten også opprettet en profil på Fetlife.com. Og det var begynnelsen på et sant helvete.

- Det er menn over hele henne, profilen hennes og bildene hun har lagt ut. Jeg vet sikkert at hun har vært på mange dater. Både med folk på siden og utenfor. Og jeg vet også at hun har vært intim med mange av dem. Jeg kommenterer stadig bildene hennes der det står vulgære ting som: "Gud, jeg savner munnen min rundt dine vakre pupper" fra andre menn som jeg vet hun har vært på date med, skriver han i klar sjalusi.

Det åpne forholdet har imidlertid ikke vært en suksess for fyren bak innlegget. De mange datoene er fraværende, og det gjør han lei seg.

Og så får han en annen opplevelse som rister ham. Det gir opphav til flere nedlatende kommentarer om kjæresten.

- Sist fredag kveld gikk jeg på shopping sent, og på hovedveien ser jeg kjæresten min stå utenfor en pub med en fyr. De holder hender og kysser. Han var høy og muskuløs, og armene hans var dekket med tatoveringer (jeg vet at kjæresten min liker den slags ting). Jeg føler meg dårlig. Kjæresten min ser meg og avbryter umiddelbart kysset og kommer smilende over til meg. Hun klemmer meg, kysser meg, og så kommer fyren bort og introduserer seg selv. Det var pinlig, men kjæresten min la ikke merke til det engang, fortsetter han å skrive.

Men det stopper ikke her. Nå beskriver fyren hvordan den tatoverte fyren kommer til ham igjen. Denne gangen, mens kjæresten er på badet.

Du er en mye bedre fyr enn meg. Hvis jeg hadde en kvinne som henne, ville jeg ikke latt noen andre røre henne, siterer han den muskuløse fyren.

Og så helles enda mer galle mot kjæresten.

- Jeg må være ærlig og si at jeg ikke aner hvorfor en fyr som ham er interessert i kjæresten min og ikke en sexy jente. Jeg forventet ikke at kjæresten min skulle få så mye oppmerksomhet, og det får meg til å føle meg dårlig. Jeg innser nå at hvis det ikke er denne fyren, så er det bare noen andre som bryr seg om kjæresten min, skriver han i innlegget.

Innlegget kommenteres, deles og liker flittig på Facebook. Og forfatteren på Jezebel.com skriver at det må være klart for alle at fyren bare utnytter kjæresten sin til smil og god frokost, selv om han ikke engang finner henne attraktiv.

På den annen side kan han ikke gjøre rede for at det faktisk er andre menn som finner henne topp-deilig som hvem hun er. Andre menn som er interessert i hele pakken og ikke bare ønsker å utnytte hennes godhet.

Forfatteren mener også at han visste at forholdet brøt sammen bare en uke etter at innlegget ble lagt ut på Reddit. Og at kvinnen nå vil gi forholdet til muskuløs mann med tatoveringer en sjanse.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.