Ung kvinne levde av McDonalds - kroppen hennes er nå ugjenkjennelig etter å ha droppet takeawayen

05/05/2024 06:00

Sofie

Livsstil
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En ung kvinne som fryktet å vise frem kroppen sin på ferie er ugjenkjennelig etter å ha byttet daglige turer til McDonald's med treningsstudio.

23 år gamle Tegan Calder fra Bristol, Storbritannia, levde tidligere hovedsakelig på cheeseburgere og sukkerholdige drikker, noe som gjorde henne så usikker at hun fryktet å bruke visse typer klær.

Denne unge kvinnen har ikke bare oppnådd vekttap, men også imponerende resultater i treningsstudioet, og hun liker nå å dele bilder av sin muskuløse, tonede figur på sosiale medier.

"Jeg er stolt av meg selv og har et mye mer positivt kroppsbilde. Hvis du sa at jeg skulle på ferie i morgen, ville jeg ikke vært nervøs eller usikker på utseendet mitt," sa hun til Daily Star.

"Jeg bekymrer meg ikke lenger om jeg kan bruke kjole eller ikke. Det er utrolig befriende. Det er en fantastisk følelse å vite at du kan bruke hva som helst og fortsatt føle deg trygg."

Foto: Instagram

Tidligere følte Tegan seg ukomfortabel med kroppen sin, spesielt når hun prøvde bikinier for en ferie i Marbella. Dette øyeblikket antente en usikkerhet hun ikke hadde vært klar over før.

"Før 2023 laget jeg aldri mat og hadde egentlig ingen forståelse for kalorier. Jeg bestilte alltid takeaway, spiste burgere og alle slags ting. Jeg burde vært mye større," sa hun.

"Frokosten var enten ikke-eksisterende, eller jeg spiste bare en sjokoladeplate, chips eller noe. Og jeg levde av McDonalds. Vanligvis bestilte jeg en kyllingburger, en dobbel cheeseburger, store pommes frites, stor cola, mozzarellapinner og en McFlurry."

"Det var ikke det at jeg ikke var oppmerksom på hva jeg spiste, men jeg forsto ikke effekten det hadde. Jeg spiste også mye snacks og om det var en pakke sjokolade foran meg , jeg ville spist alt."

Foto: Instagram

Forvandlingen hennes begynte med at hun gradvis kuttet ned på alkohol og hyppige byturer, og begynte å lage sine egne måltider. Hun overvant også frykten og begynte å trene styrke på treningssenteret.

Tegan begynte å trene med en venn da hun følte seg "skremt".

"Jeg ville ikke se dum ut eller noe sånt. Og jeg ville ikke at folk skulle le av meg fordi jeg ikke visste hva jeg gjorde. Men egentlig er det ingen som ser på deg og alle er veldig selvopptatte av treningsstudioet," fortalte hun.

Trening ble snart en fast del av hennes daglige rutine, og hun sier at det har hatt en livsendrende innvirkning på både hennes fysiske og mentale helse.

Hun deler nå fremgangen sin på sosiale medier, der mange følgere har fortalt henne at de har blitt inspirert til å gjøre endringer selv. Dette har fylt henne med glede.

Tegan, som tidligere trodde det ville være «umulig» å gå ned i vekt, starter nå dagene med 50 g havregryn, proteinpulver og litt frukt og honning.

Men hun sier lunsj og middag er mer interessant. Disse måltidene består ofte av retter som spaghetti bolognese, kylling med ris, fajitas og fisk.

Selv om hun har lagt om kostholdet, tillater hun seg fortsatt å nyte mat fra McDonald's en gang i blant.

"Jeg sier ikke nei hvis vennene mine vil spise ute. Jeg tror det handler om hvor mye du spiser og hva du putter i kroppen," sa hun.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.