Unngå disse tre matvarene for å gå raskere ned i vekt

14/03/2024 20:00

redaktion

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du har et ønske om å gå raskt ned i vekt, så er det viktig å unngå disse tre matvarene.

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du ta en titt på kostholdet ditt. Som regel er det kostholdet ditt som hindrer deg i å gå ned i vekt. Av denne grunn er det ikke nok at du trener mer.

Men å holde seg til et sunt kosthold og oppnå resultater kan være en komplisert oppgave. Dette gjelder spesielt hvis du gjør noen grunnleggende feil. Dette gjelder for eksempel inntak av matvarer som hindrer raskt vekttap.

SheFinds-magasinet snakket med ernæringsfysiologene Lisa Richards og Jay Cowin og helseeksperten Kelsey Mauro for å finne ut hva du egentlig bør unngå hvis du vil oppnå resultater raskt.

Loff

Skal du være sikker på å gå raskt ned i vekt, er det viktig å unngå hvitt brød. Slik er det også selv om du bare spiser det noen få ganger i uken.

"Disse matvarene har gått gjennom en foredlingsprosess der fiber og nyttige næringsstoffer har blitt fjernet og muligens erstattet med syntetiske versjoner. Dette kan føre til sukkertopper, hemme vekttap og skade helsen," avslører Lisa Richards.

Sukkerholdige kaker

Det høres kanskje deilig ut, men du må holde deg unna dem. Hvis du ikke gjør det, vil det være nesten umulig for deg å gå ned i vekt.

"De er en kombinasjon av raffinerte karbohydrater og fett. De ender opp med å bli et kaloririkt mellommåltid, som fører til vektøkning," står det.

Vegetabilske oljer

"De er en av de primære årsakene til betennelse og kan føre til kroniske betennelsessykdommer samt økt risiko for fedme," sier de tre ekspertene.

Likevel er olivenolje et godt valg å gjøre, fortsetter de. Derfor bør det også være det du bruker til å lage mat.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.