Uten å slå den av i det hele tatt: Slik kan du avrime fryseren på noen få minutter

09/03/2024 12:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Metoden krever kun to virkemidler som alle har hjemme.

Rengjøring av fryseren er et husarbeid som ofte sklir ned på prioriteringslisten, noe som resulterer i at en fryser er overbelastet med is og avgir ubehagelig lukt.

Men med et enkelt triks kan denne tidkrevende oppgaven gjøres om til en rask og smertefri prosess.

Denne teknikken eliminerer behovet for å slå av fryseren og trekke ut støpselet, noe som gjør avrimingsprosessen mer praktisk enn noen gang.

Tradisjonelt har avriming av fryseren vært en langsom oppgave som krever planlegging og tålmodighet. Men med dette trikset kan du tine fryseren på bare noen få minutter.

Alt du trenger er eddik og grovt salt, to ingredienser som de fleste allerede har hjemme. Begynn med å fjerne alt innholdet fra fryseren for å klargjøre for rengjøring.

Spred deretter grovt salt rundt i fryseren, og pass på at det også kommer på veggene. Eddiken helles i etterpå for å nøytralisere eventuell vond lukt som kan ha samlet seg.

Den kombinerte effekten av salt og eddik fremskynder smelteprosessen til isen, samtidig som den fjerner ubehagelig lukt.

Etter noen minutters venting vil isen begynne å smelte, deretter kan du enkelt fjerne resten av isen og skitten med en bolle og en liten slikkepott. Tørk til slutt av alle overflater med en fuktig klut for å etterlate fryseren ren og fri for is.

Dette trikset sparer ikke bare tid, men sikrer også at fryseren din går mer effektivt, ettersom isoppbygging kan begrense apparatets evne til å avkjøle effektivt. Ved å tine fryseren regelmessig på denne måten kan du forbedre funksjonen og forlenge levetiden.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.