Vis meg ditt bad

... og jeg skal si hvem du er. Badet er et veldig intimt og personlig rom for mange. Det er her vi bader og dusjer, men også pynter og sminker oss for omverden. For mange er baderommet et fristed også. Hva sier baderommet om deg?

Duftlys

Et baderom fylt med duftlys tilhører gjerne den som liker å slappe maks av. Du gjerne av den sorten som jobber hardt, men som også setter pris på en god avslapning. Du liker å overstimulere sansene og drømme deg bort. Kanskje du har en svært analytisk og stressende jobb som gjør at du trenger stresse ned. Uansett så vil et slikt baderommet ose av velvære og redusere stressnivået øyeblikkelig.

Speil atter speil

Har du speil her og her og overalt? Da er du gjerne veldig opptatt av utseende. Du ønsker å se bra ut fra alle vinkler. Dette sørger også dine vegglamper i flott design for, slik at du kan se deg selv i ulike lysfarger. Kanskje du jobber som modell eller har jobb der ditt ytre er viktig.

Grønt bad

Føles det som du går inn i en regnskog når du er inne i badet? Har du fått en bad inspirasjon som er preget av store planter, store lyse vinduer og vegger med grå steinfliser? Da er antageligvis eieren av badet en som føler seg hjemme i naturen. Kanskje det er til og med en tilhenger av miljøpartiet. Et slikt bad kan tenkes å tilhøre den som elsker friluftslivet og som gjerne tar med seg en bit av naturen inn i hjemmet sitt.

Industriell stil

Er badet grått og redusert til de helt nødvendige tingene? Et bad med spartansk stil og få baderomsmøbler tilhører gjerne de som har en direkte personlighet. De som er effektive og ikke bryr seg om dilldall, så lenge det funker så er bra nok er velkjent frase for dem. Slike bad er gjerne også mannens bad, kanskje ungkar som ikke ennå har funnet seg livspartner ennå. Forklaringen kan også være at du trenger bedre bad inspirasjon! Følg linken her og få tips til hvordan du skape ditt drømmebad.

Nettbrett og trådløse høyttalere

Spilles det av ofte musikk eller streamer du mens du er i baderommet? Da har du sannsynligvis trådløse høyttalere og nettbrett tilgjengelig i baderommet. Du har gjerne også et lite bord der du sette fra deg et glass med vin mens du ligger deilig og godt i badekaret, og streamer favorittseriene dine. Du tilhører sannsynligvis generasjonen av sosiale medier og delingsøkonomien. Du har kanskje ikke så god bad inspirasjon, men underholdning har du massevis av.

Fargerikt baderom

Humøret vårt er nært knyttet til valget av farger. Fargeglade personer har gjerne en sprudlende personlighet og kreative side. Hvis badet har i tillegg kunst på veggen og inspirerende sitater, da er eieren mest sannsynlig en artist eller kunster av en sort. Da kan du også forvente et stort utvalg av sminke og stylingprodukter, mer enn det vanlige.