Hvis det er noe mange nordmenn har til felles – ja, så er det at vi elsker å grille.
Det kan imidlertid være en god ide å bytte ut grillen.
Ihvertfall hvis du skal følge rådet til en royal kokk.
Pølsene blir seige
Tidligere kokk for dronning Elizabeth II, Jeff Baker, har nylig delt sine tips som handler om hvorfor du aldri bør lage pølser på en grill. Han har delt sin metode for å tilberede de 'perfekte' pølsene.
Og vi har gjort det feil i årevis. Jeff forklarte at det er en feil å bruke grillen eller ovnen.
Ifølge den tidligere kongekokken og nå utviklingssjefen hos Farmison & Co, er det som skjer med pølser på grillen at den høye varmen brenner skinnet før pølsene rekker å bli godt stekt i midten.
Dette vil resultere i at utsiden av pølsen får en hard/seig overflate.
Koking av pølser
I stedet for å grille pølsen, har kokken noen gode tips til hvordan man tilbereder "den perfekte pølse".
"Stek dem i en panne med omtrent en teskje ande- eller gåsefett. Stek i omtrent 10–12 minutter, og snu dem ofte", forklarer Jeff Baker.
I et intervju med det britiske mediehuset Daily Star fortalte den tidligere kongelige kokken også hvilke andre feil folk gjør når de steker pølser.
"Noen stikker hull i skinnet, visstnok for å hindre at det sprekker, men dette fører faktisk til at saftene renner ut av pølsen, og du ender opp med en tørrpølse i stedet", sier han og avliver nok en grillmyte.
Pølser på grillen
Tradisjonell grilling er "veien til en dårlig pølse", advarte han. I stedet bør du bruke en stekepanne som ikke kleber, satt på lav til middels varme.
"Ved å snu dem regelmessig sikrer du at bangerne får en rik gylden farge," sier han.
Han får støtte av en annen velrenomert kokk, Martin King, eier av matbloggen "The Why Chef!.
King forteller det australske mediehuset Mammamia at pølsene bør stekes på lav varme slik at de varmes godt gjennom uten at pølsen ender opp med å bli seig som støvelskinn.