Noen ganger blir Grandis litt for kjedelig - spesielt etter du har vært ute og spist fantastisk pizza på restaurant.
En prisvinnende pizzakokk avslører sine beste tips for å gjøre en enkel butikkjøpt pizza (nesten) like god som restaurantkvalitet – og det krever minimalt med innsats!
Nicola Jackson-Jones, eieren av Two Cents Pizza, vet alt om å lage deilig pizza og ble kåret til Årets Pizzakokk i 2022 av British Pizza and Pasta Association Industry Awards.
Hun mener at butikkjøpt pizza absolutt kan oppgraderes med noen enkle grep.
Slik løfter du en enkel pizza opp noen hakk
Nicola mener at man ikke skal skamme seg over å kjøpe ferdigpizza – men det skader ikke å gjøre den litt mer spennende.
Legg til ekstra toppinger
– Et lite lag med ruccola, parmesan og balsamicoglaze kan løfte pizzaen til et helt nytt nivå.Perfekt steking
– Når du steker pizzaen, se etter en gyllen bunn – ingen bleke pizzabunner!
– Osten skal boble, men ikke bli svidd.Den beste måten å varme opp restepizza
– Unngå mikrobølgeovnen, da den gir en bløt bunn.
– Varm heller opp pizzaen i en stekepanne på middels varme med et lokk på. Dette gir en sprø bunn og perfekt smeltet ost.
Med disse enkle tipsene kan du forvandle en kjedelig butikkpizza til en smaksopplevelse som konkurrerer med restaurantpizza – perfekt for en pizzakveld hjemme!