Favorittsmaken kommer tilbake til Marabou - men kundene er rasende

23/04/2024 14:17

Sofie

Mat
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Favorittsmaken kommer tilbake uten entusiasme.

Marabou møter kritikk fra kundene igjen. Denne gangen er det på grunn av deres beslutning om å gjeninnføre en tidligere fjernet smak.

Matsikset rapporterte først at Marabou Coockie Dough relanseres i uke 20, til stor skuffelse for kundene.

På Instagram uttrykte mange sin misnøye, og flere påpekte at de ikke en gang hadde lagt merke til at smaken var borte, mens andre ønsket at Marabou Japp skulle komme tilbake i stedet.

Denne negative reaksjonen fra kunder følger en periode med debatt rundt Marabous nye sjokoladeplatedesign, som nylig ble introdusert.

Det nye designet inkluderer en større "M", og designet varierer avhengig av smaken på sjokoladebaren.

«Alle har sin favoritt Marabou, og smaken av hver enkelt sjokoladeplate er noe vi ønsker å fremheve og ytterligere forsterke», sier Helena Arver, Senior Brand Manager i Marabou i en pressemelding.

Til tross for intensjonen om å fremheve enhver smak, ble ikke det nye designet godt mottatt av kundene, som Nyheter24 meldte.

I tillegg til misnøyen med det nye designet, måtte Marabou også forholde seg til produktmerkingsproblemer nylig.

Selskapet tilbakekalte en av sine populære sjokoladebarer fordi emballasjen feilaktig kunne inneholde biter av Marabou Orange Croissant, som inneholder mandler.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.