Frisk og enkel biffsalat på 20 minutter

26/05/2025 13:01

Hanne

MAT
foto: Mari Svenningsen / Matprat
Lyst på noe sunt, smakfullt og raskt til middag? Ja!

AKKURAT NÅ LESER ANDRE OGSÅ

Da er denne biffsalaten midt i blinken. Med sprø grønnsaker, mørt storfekjøtt og deilige nudler er dette en fargerik og mettende rett som passer perfekt både til hverdag og helg. Alt du trenger er 20 minutter – så har du middagen klar!

Ingredienser (4 pers.):

  • 600 g biffkjøtt i strimler

  • 1 ts salt

  • 0,5 ts pepper

  • 2 ss flytende margarin eller olje

  • 200 g fullkornsnudler eller eggnudler

  • 2 stk. tomat i terninger

  • 1 stk. avokado i terninger

  • 2 stk. vårløk i strimler

  • 1 pk grovhakket ruccula

Slik gjør du:

  1. Stek biffen: Krydre biffstrimlene med salt og pepper. Stek dem raskt på høy varme i litt margarin eller olje til de får en fin stekeskorpe.

  2. Kok nudlene: Tilbered nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og skyll dem i kaldt vann slik at de blir helt avkjølt.

  3. Forbered grønnsakene: Skjær tomat og avokado i terninger. Finsnitt vårløken.

  4. Monter salaten: Bland de avkjølte nudlene med grønnsakene og legg det hele på et serveringsfat. Topp med de nystekte biffstrimlene.

Tips: Topp gjerne salaten med litt sesamfrø, koriander eller en enkel dressing av lime og soyasaus for ekstra smak!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.