Da er denne biffsalaten midt i blinken. Med sprø grønnsaker, mørt storfekjøtt og deilige nudler er dette en fargerik og mettende rett som passer perfekt både til hverdag og helg. Alt du trenger er 20 minutter – så har du middagen klar!
Ingredienser (4 pers.):
600 g biffkjøtt i strimler
1 ts salt
0,5 ts pepper
2 ss flytende margarin eller olje
200 g fullkornsnudler eller eggnudler
2 stk. tomat i terninger
1 stk. avokado i terninger
2 stk. vårløk i strimler
1 pk grovhakket ruccula
Slik gjør du:
Stek biffen: Krydre biffstrimlene med salt og pepper. Stek dem raskt på høy varme i litt margarin eller olje til de får en fin stekeskorpe.
Kok nudlene: Tilbered nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og skyll dem i kaldt vann slik at de blir helt avkjølt.
Forbered grønnsakene: Skjær tomat og avokado i terninger. Finsnitt vårløken.
Monter salaten: Bland de avkjølte nudlene med grønnsakene og legg det hele på et serveringsfat. Topp med de nystekte biffstrimlene.
Tips: Topp gjerne salaten med litt sesamfrø, koriander eller en enkel dressing av lime og soyasaus for ekstra smak!
Oppskriften er hentet fra Matprat.no.