Koteletter er en favoritt hos mange, og servert med grønnsaker blir det en komplett middag.
Akkurat nå leser andre
Ved å tilberede retten ferdig i ovnen, får du tid til å dekke bordet og gjøre hverdagsmiddagen litt mer spesiell.
Enkelt, ikke sant?
Ingredienser (4 porsjoner):
-
2 stk. persillerot
-
250 g gulrot
-
200 g sellerirot
-
400 g små potet
-
1 stk. grønn squash
-
2 ss olivenolje
-
0,5 ts salt
-
0,5 ts pepper
-
4 stk. kotelett av svin
-
2 ss margarin eller olje til steking
-
1 ts salt
-
0,5 ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Skrell persillerot, gulrot og sellerirot. Kutt dem i store biter. Del de små potetene i to og squashen i like store biter som de andre grønnsakene.
2. Legg grønnsakene over i en ildfast form. Ha på olivenolje, salt og pepper og blant alt sammen. Sett formen i stekeovnen på 220 °C og stek i ca. 20 minutter.
3. Ha salt og pepper på kotelettene, stek dem i stekepanne med margarin eller olje i ca. 2 minutter på hver side.
4. Ta ut formen med grønnsakene og legg kjøttet oppå grønnsakene. Sett formen inn igjen i ovnen og stek videre i 5 minutter.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!