Kremet og smaksrik pastasaus med bare 3 ingredienser – klar på 15 minutter

24/11/2024 12:00

Sofie

MAT
Sjangerfoto: Pixabay
Sjangerfoto: Pixabay
Denne deilige pastaretten er tilberedt med riktig italiensk metode, så du trenger bare tre ingredienser for å lage en appetittvekkende hjemmelaget middag.

AKKURAT NÅ LESER ANDRE OGSÅ

Mange av oss kan velge takeaway eller ferdigmat i løpet av uken, da det kan være slitsomt å lage et hjemmelaget måltid etter en lang dag, men det kan være enkelt så lenge du har den rette oppskriften.

Julia Frey, oppskriftsutvikler og grunnlegger av Vikalinka, har delt at hun har en utrolig smakfull og kremet pastarett som bare tar 15 minutter å lage fra bunnen av.

Hun sa: «Alle som leter etter en enkel oppskrift å trekke frem når tiden for å lage middag er knapt, kan få en godbit!

"Denne oppskriften på pastakremsaus er så enkel som den kommer, men den er silkemyk og full av nydelig smak."

Det som er utrolig med denne pastaen er at den bare krever tre ingredienser, du trenger bare ferske, men enkle ingredienser for å lage autentisk italiensk mat i stedet for å følge kompliserte oppskrifter.

Hvordan lage en kremet pastasaus
Ingredienser:
  • 500 ml kremfløte ​​(minst 36 prosent fett)

  • 50 g parmesanost (nyrevet)

  • Salt (etter smak)

  • Pasta

Slik gjør du: 
  • For å begynne, hell fløten i en panne på lav varme, men ikke la den begynne å koke.

  • Når den er varm, ta den av varmen og rør sakte inn revet parmesanost til den er helt smeltet og du har en jevn saus.

  • Smak sausen og tilsett salt. Pass på å ikke hoppe over å tilsette saltet da det er en viktig ingrediens i denne retten.

  • Etter at du har kokt pastaen, tilsett den direkte i pannen med fløtesausen og rist pannen forsiktig for å dekke pastaen.

  • Tilsett litt reservert pastavann i fløtesausen for å gi retten mer smak, og server den umiddelbart.

Gjerne legg til bacon og/eller noe kjøtt du foretrekker.

Julia sa: «Selv om du lagde nok saus til å servere sammen med pastaen, blir en del av sausen absorbert i det øyeblikket du kombinerer de to, og plutselig har du tørr pasta, men det vi ønsker er saucy!

"Her er når det reserverte stivelsesholdige vannet ditt kommer til unnsetning og gjør pastaen din til noe silkemykt og deilig."

Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!

Kilde: Express