Kyllingnachos er den perfekte løsningen når du vil ha noe godt, varmt og enkelt – enten det er til middag eller en avslappet kveld med noe ekstra på fatet.
Ingredienser (4 pers.):
400 g kyllingkjøttdeig eller revet kjøtt av grillet kylling
1 ss nøytral olje til steking
0,5 stk. løk
1 pk tacokrydder
1 pose tortillachips
ca. 300 g revet hvitost
Til servering:
2 stk. finsnittet vårløk
1 stk. granateple
0,5 potte frisk koriander
1 stk. lime
Først stekes kyllingen gyllen i panne, gjerne med løk og smakfullt krydder for å få en fyldig og aromatisk blanding. Deretter legges tortillachips utover et stekebrett eller i en ildfast form. Kjøttblandingen fordeles jevnt utover chipsene, og hele herligheten toppes med et godt lag revet ost. For en ekstra mettende variant kan du bygge nachosen lagvis – chips, kjøtt, ost – og avslutte med ost på toppen.
Nachosen gratineres raskt i ovn til osten bobler og er smeltet. Før servering toppes det hele med frisk vårløk, granateplekjerner og gjerne litt koriander og lime for ekstra farge og smak.
Server retten som den er, eller kompletter med frisk salat, rømme og salsa – perfekt for deling, og garantert en favoritt for både store og små.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!