Denne krydderblandingen er perfekt som rub til Texas-spareribs, men passer også utmerket til annet svinekjøtt eller kylling på grillen.
Denne oppskriften gir cirka 6 dl rub. Oppbevar krydderblandingen i et glass med lokk eller en lufttett boks, og bruk den i løpet av sommeren. Den passer spesielt godt til spareribs, pulled pork og andre svinestykker, men er også fantastisk på kylling!
Ingredienser:
125 g brunt sukker
160 g sukker
50 g paprikapulver
25 g hvitløkspulver
75 g salt
25 g malt sort pepper
10 g malt ingefær
15 g løkpulver
7 g malt spisskummen
4 g chipotle chilipulver
Fremgangsmåte:
Bland ingrediensene til krydderblandingen (rub) godt sammen med en stavmikser, i en kjøkkenmaskin eller i en morter.
Hell over på glass med tettsluttet lokk.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!