I mange hjem er sommeren synonymt med varme kvelder i hagen og deilig mat som er tilberedt på grillen.
Nordmenn elsker å grille, uansett om det er porchetta, kylling eller laks - grillen brukes til å lage mye av maten som skal serveres.
Men selv om du har stått standhaftig ved grillen år ut og år inn, er det aldri for sent å lære noe nytt.
Dette tipset fra en anerkjent grillekspert har du sikkert ikke hørt om før. Men du burde ta det til deg og prøve på sommerens mange grillprosjekter.
En isbit på kjøttet vil være det som får gjestene til å utnevne deg til årets kokk.
Se videoen nedenunder.
Du kan takke oss senere.
Smaken blir mer saftig
Denne vrien brukes faktisk også når det skal lages en veldig populær rett – her snakker vi burgere.
Man kan imidlertid hevde at det kan være vanskelig å forbedre hamburgere som allerede er smakfulle og saftige. Men med denne burde burgeren din bli enda bedre.
Og det er til og med veldig enkelt, da du bare må legge en isbit midt på biffen når den legges på grillen.
Dette er ifølge kjendiskokk Graham Elliot, som mener dette er hemmeligheten som vil sikre at du får smakfulle biffer.
"Du må bare forberede biffene, så legger du den lille isbiten i midten. Da er du garantert at den ikke blir tørr," sier han til FoxNews.com.
Den lille isbiten vil med andre ord hjelpe deg med å lage saftige og smakfulle biffer.