Kristinas far oppkalte henne etter sin elskerinne: Derfor gjorde han det

13/07/2021 08:31

Emma Sletta

Navne
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Hvis de fikk en gutt, fikk moren bestemme. Hvis de derimot fikk en jente, var det faren som fikk lov. Det var en liten jente som kom til verden, og dermed var det faren som tok avgjørelsen. Hun skulle hete Kristina.

Å navngi et barn kan være en vanskelig beslutning. For et amerikansk par kom de opp med følgende løsning:

Hvis det ble en gutt, fikk moren bestemme. Hvis det derimot ble en jente, var det faren som fikk lov. Det var en liten jente som kom til verden, og dermed var det faren som tok avgjørelsen. Hun skulle hete Kristina.

Denne jenta er i dag en ung kvinne, og på TikTok har hun valgt å dele sine uvanlige historier.

Kristina ble født med keisersnitt, og siden moren fortsatt var ganske tåkete etter fødselen, valgte faren et navn. Da Kristinas mor kom til seg selv igjen, fikk hun beskjed om at datteren skulle hete Kristina. Det var greit for henne. Imidlertid skjedde det noe etter noen måneder som fikk Kristinas mor til å ombestemme seg.

Oppdaget utroskap

Det viste seg at faren hennes hadde hatt en affære. Han bestemte seg for å navngi den nyfødte babyen etter sin elskerinne. Hvis han ved et uhell sa elskerinnens navn, ville ingen lure på det. Fordi det var datterens navn også.

Du kan se videoen der Kristina forteller sin historie nedenunder:

Kommentarer til Kristinas historie har tikket inn, og mange er i sjokk.

"Jøss... Bare jøss. Det var ganske egoistisk», skriver en følger.

En annen skriver: "Hva?!?!?!?!?! Jøss, det er hardcore."

«Wow, jeg ville ha endret navnet», skriver en tredje.

«Min far oppkalte meg etter en jente han var forelsket i på skolen. Da moren min fikk vite det, stakk hun ham med en gaffel,» sier en fjerde.

En annen bruker la til at navnet hennes var inspirert av en historie faren hennes hadde hørt på radioen om en kvinne ved navn Lenae som hadde blitt myrdet.

Inspirasjon til navn kan komme fra mange steder!