17 år gammel gutt forsvant sporløst: 27 år senere dukker han plutselig opp på et utenkelig sted

23/05/2024 21:00

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Mannen får nå både medisinsk og psykologisk hjelp.

På 1990-tallet forsvant 17 år gamle Omar Bin Omran, og hans skjebne forble usikker i nesten tre tiår. Mange antok at han hadde blitt et offer for borgerkrigen i området.

Men nå, hele 27 år senere, er han mirakuløst funnet i live i byen Djelfa i Algerie.

Politiets etterforskning avslørte at Omar Bin Omran har vært innelåst i naboens hus bare minutter fra sitt eget hjem i alle disse årene.

Det sjokkerende funnet ble publisert av det lokale mediet Nile Post, som rapporterte om den dramatiske redningsaksjonen og den påfølgende arrestasjonen.

Mistenkt for gisseltaking

Den 61 år gamle naboen, som nå er pågrepet, er mistenkt for å ha holdt Omar som gissel i alle disse årene. Ifølge rapporter ble Omar reddet 12. mai rundt kl. 20.00 lokal tid etter at broren hans slo alarm til myndighetene.

Det er fortsatt uklart hvordan broren oppdaget Omars fangenskap.

Etter redningsaksjonen får Omar Bin Omran, som nå er 45 år gammel, både medisinsk og psykologisk behandling for å komme seg etter de mange årene i fangenskap. Myndighetene jobber med å avklare de nøyaktige omstendighetene rundt fangenskapet og den mistenktes motiver.

Historien om Omar Bin Omrans gjenoppdagelse har rystet lokalsamfunnet og etterlatt mange spørsmål om hvordan en person kunne forsvinne og bli holdt skjult så nær hjemmet sitt så lenge. Mens etterforskningen fortsetter, er fokuset nå på å hjelpe Omar med å gjenoppbygge livet sitt etter flere tiår med isolasjon.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.