21 år gammel kvinne funnet død etter studentfest: Nå kommer det nye detaljer fra politiet

08/07/2024 10:44

Emma

Nyheter
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet
Nå er der nye detaljer fra politiet.

Søndag klokken 12.46 fikk dansk politi melding om at en livløs kvinne var funnet i den danske byen Lustrup.

Det var en 21 år gammel kvinne som var på studentfest i Lustrup-Damhus Forsamlingshus lørdag kveld. Kvinnen var fra nærområdet.

Det opplyser politiet i en pressemelding.

De la ikke skjul på at de fortsatte å etterforske bredt for å avklare omstendighetene rundt dødsfallet, herunder om det var en ulykke eller en straffbar handling bak dødsfallet.

Nå er det nyheter

Den mobile politistasjonen kom til Lustrup mandag, etter at en 21 år gammel kvinne ble funnet livløs i byen søndag.

Et område rundt byhuset ble sperret av i flere timer, der politiet jobbet intenst med generell løypesikring, vitneavhør og annet etterforskningsarbeid.

Det skriver Sør- og Sørjyllandspolitiet i en ny pressemelding.

Sperringen på stedet er nå fjernet, men det vil fortsatt være en mindre sperring i området, da det vil bli gjort noen undersøkelser mandag.

Det ble gjennomført en kriminalteknisk obduksjon på åstedet søndag kveld, og de foreløpige undersøkelsene tyder ikke på at det ligger noe straffbart bak dødsfallet, men politiet avventer nå de endelige undersøkelsene på åstedet og en obduksjon.

Den mobile politistasjonen kommer til Lustrup mandag mellom klokken 11 og 16, hvor alle er velkomne til å komme innom for dialog eller spørsmål. I samme periode vil Offerrådgivningen og en nødprest være til stede i Lustrup-Damhus Forsamlinghus for alle som trenger det.

Politiet har foreløpig ingen ytterligere opplysninger.

Vi i redaksjonen sender våre varmeste tanker til alle pårørende i denne vanskelige tiden.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.