25 år gammel kvinne forsvinner sporløst: Nå vekker hennes siste hårreisende beskjed oppsikt

03/05/2023 13:10

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mikayla Standridge la igjen en kryptisk melding til omverdenen før hun forsvant sporløst.

Forsvinningssaker kan være skummelt nok i seg selv, men saken om 25 år gamle Mikayla Standridge har fått et ekstra urovekkende skjær.

Bare dager før hun ble meldt savnet, la hun ut en melding på sosiale medier som nå renner kaldt nedover ryggraden til de pårørende.

Det lokale mediet Kiro7  rapporterer om et søk som nå har pågått i mer enn halvannen uke, og håpet om å finne den unge alenemoren er i ferd med å svinne hen.

Ifølge politiet i Skagit County, der Mikayla Standridge bor, forsøkte hun å ringe nødanrop til 911 rundt klokken fem om morgenen den 21. april.

I samme øyeblikk som hun kom gjennom til utvekslingen, gikk telefonen tom for strøm.

Hun har ikke blitt sett siden.

Et mareritt

Facebook skriver tanten hennes, Mardi Martone, at hele letingen har vært «et forferdelig mareritt som familien nå går gjennom».

I tillegg deler hun det siste urovekkende innlegget som 25 år gamle Mikayla delte bare fem dager tidligere.

"Hvis jeg noen gang forsvinner, eller noe sånt, vit at jeg ikke dro frivillig", er hennes aller siste beskjed til omverdenen.

Tanten leder også teamet av frivillige som søker etter den savnede kvinnen, som er sett på søket med sitt karakteristiske rosa hår.

Superintendent Jeff Willard sa at de hadde lett etter Mikayla rundt Skagit for Strandridge. Du har hatt båter i vannet de siste dagene.

Droner og helikoptre har også blitt brukt i det massive søket.

– Elva gir oss noen vanskelige utfordringer. Vi har spesifikt utstyr for å navigere elva og lete etter folk, og det er utstyret vi bruker her, sier han.

Mikaylas egen Facebook-profil viser at hun har en enslig sønn.