32-åring siktet for drap på Emilie Meng og kidnapping av 13 år gammel jente: Nå er det en ny vri i saken

11/05/2023 11:19

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå er det noe nytt i saken.

Det meste av Danmark og Norden holdt pusten for øyeblikket, da en 32 år gammel mann ble knyttet til den forferdelige saken der 13 år gamle Filippa plutselig forsvant lørdag middag etter at hun hadde båret aviser i en liten by Kirkerup.

Og her sto det svart på hvitt at den 32 år gamle mannen er siktet for varetektsfengsling av 13 år gamle Filippa. I tillegg er han tiltalt for å ha utsatt jenta for en seksualforbrytelse. Dette skal ha skjedd under trussel om vold.

Det var budskapet den gangen, men det stopper absolutt ikke der.

Mye vann har rant i elva siden den gang, da den sjokkerende saken om den 13 år gamle savnede jenta fikk mange danskere til å tenke på en annen sak. Nemlig saken om den savnede Emilie Meng, som forsvant fra omtrent samme område og som også ble etterforsket av samme politi.

Og på mange måter kan man si at det skapte et skikkelig sjokk da politiet på en pressekonferanse meldte at den 32 år gamle mannen som er siktet for kidnappingen av en 13 år gammel jente 15. april, nå også er siktet for drapet på Emilie Meng.

Men nå har en ny historie sett dagens lys.

Påtalemyndigheten vil angivelig be om at fengslings grunnlaget skal utvides.

Onsdag holdes det høring i saken mot den 32 år gamle mannen som sitter fengslet i saken fra Kirkerup.

Men nå ønsker påtalemyndigheten å utvide fengslings grunnlaget.

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters politi i et innlegg på Twitter.

I tillegg vil de også be om at rettsmøte holdes bak lukkede dører.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.