32-åring siktet for drap på Emilie Meng og kidnapping av 13 år gammel jente: Nå er det nytt i saken

04/07/2023 05:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå er det noe nytt i saken.

Det meste av Danmark holdt pusten da en 32 år gammel mann ble knyttet til den forferdelige saken der 13 år gamle Filippa plutselig forsvant lørdag middag etter at hun hadde båret aviser i en liten by Kirkerup.

Og her sto det svart på hvitt at den 32 år gamle mannen er siktet for varetektsfengsling av 13 år gamle Filippa. I tillegg er han tiltalt for å ha utsatt jenta for en seksualforbrytelse. Dette skal ha skjedd under trussel om vold.

Det var budskapet den gangen, men det stopper absolutt ikke der.

Mye vann har rant i elva siden den sjokkerende saken om den 13 år gamle savnede jenta fikk mange dansker til å tenke på en annen sak. Nemlig saken om den savnede Emilie Meng, som forsvant fra omtrent samme område og som også ble etterforsket av samme politi.

Og på mange måter kan man si at det skapte et skikkelig granatsjokk da politiet på en pressekonferanse meldte at den 32 år gamle mannen som er siktet for kidnappingen av en 13 år gammel jente 15. april, nå også er siktet for drapet på Emilie Meng.

Siden har politiet bedt om ro og ro i forbindelse med etterforskningen av saken.

Og det ser ut til at de får fortsette med ro i sjelen, ettersom den siktede 32-åringen frivillig har valgt å gå med på å bli varetektsfengslet i en måned fra torsdag.

Dette er budskapet fra forsvarsadvokaten.

Helt konkret betyr det at det ikke blir høring med det første.

32-åringen erklærer seg fortsatt ikke skyldig i tiltalen.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.