32-åringen er siktet for drapet på Emilie Meng

26/04/2023 12:18

Emma

Nyheter
Foto: Politi
Foto: Politi
Politiet bekrefter at de har siktet den 32 år gamle mannen for drapet på Emilie Meng.

Det er nå 11 dager siden en 13 år gammel jente ble kidnappet midt på dagen og senere overfalt. 27 timer senere kunne politiet på en pressekonferanse opplyse om at den 13 år gamle jenta var funnet i live, og at de hadde pågrepet en 32 år gammel mann dagen etter, som dagen etter ble fremstilt for avhør.

I dag kalte politiet på Sørsjælland og Lolland-Falster inn til en pressekonferanse der de ville gi en oppdatering om etterforskningen av den 32 år gamle mannen, som for tiden sitter i varetekt.

Politiet holder denne pressekonferansen akkurat nå, og de kommer med følgende uttalelse:

Den 32 år gamle mannen er tiltalt for frihetsberøvelse, voldtekt og drap på Emilie Meng.

Oppdatert...

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.