Alle foreldres verste mareritt: Faren glemte 1 år gamle Benjamin i en brennende varm bil

05/05/2023 10:25

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Faren kjørte flere ganger med sønnen i baksetet uten å merke ham.

En 36 år gammel far har opplevd alle foreldres verste mareritt.

Dagen startet med at den 36 år gamle programvareprogrammereren kjørte sønnen Benjamin til barnehagen, men så snart han satte seg bak rattet glemte han alt om den lille gutten.

Han hadde til og med brukt bilen flere ganger i løpet av dagen, hvor han ikke hadde lagt merke til at hans 15 måneder gamle sønn hadde sittet i baksetet.

Det skriver Daily Mail.

Etter sin åtte timer lange arbeidsdag var faren klar til å hente sønnen igjen, men da han gikk inn i barnehagen fikk han beskjed om at Benjamin aldri hadde blitt satt av den morgenen.

I det sekundet gikk det opp for faren hva som hadde skjedd.

Han rykket ut i bilen for å komme sønnen til unnsetning. Det hadde vært en varm sommerdag, da solen hadde stått høyt på himmelen og temperaturen hadde vært rundt 30 grader.

Derfor ble det raskt klart at Benjamin ikke sto til å redde. Han lå død i baksetet i farens bil.

Ifølge politiet kjørte faren, Kyle Seitz, totalt tre ganger med gutten sin i baksetet etter å ha glemt ham da han kjørte til jobb.

Han hadde kjørt bil med sønnen sin om morgenen da han glemte å levere ham i barnehagen.

Og i tillegg hadde han brukt bilen igjen for å få lunsj, der han sist hadde kjørt med den lille gutten da han skulle 'hente' sønnen i barnehagen.

Nå er Connecticut-faren siktet for uaktsomt drap.

Læs også:

5 sunne frukt og grønnsaker som kan gjøre deg syk Selv om frukt og grønt er noe av det sunneste du kan spise, så finnes det også varianter som kan gjøre deg syk.
Mor og datter deler samme mann: Når jeg ikke er i humør, får han moren min En mor og datter har avslørt at de deler samme mann. De har også avslørt at de ikke tror det er noe galt med det.