Alle foreldres verste mareritt: Populær programleder åpner opp om kreft

29/02/2024 13:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er alle foreldres verste mareritt.

I den amerikanske morgen-TV-verdenen, der smil og høy energi er dagens første budskap, fikk pipen nylig en helt annen lyd.

«Good Morning America»-programleder Michael Strahan avduket en dypt personlig og hjerteskjærende historie.

Michael, kjent for sitt brede smil og positive karisma, står overfor en av livets tøffeste prøvelser: hans 19 år gamle datter, Isabella, kjemper mot en hjernesvulst.

Isabella Strahan, som nå gjennomgår cellegiftbehandling, har satt farens styrke og optimisme på prøve:

– De siste tre dagene har vært litt tøffe fordi hun har hatt feber. Jeg måtte kjøre henne til sykehuset, og jeg regnet med at hun ville være hjemme noen timer senere. Nå har det gått tre dager. Men jeg håper hun kommer hjem i dag, sa programlederen i onsdagens sending, ifølge Ekstra Bladet.

Til tross for de utfordrende omstendighetene, holder Michael Strahan fast på håpet og prøver å opprettholde en positiv ånd, både for seg selv og datterens skyld:

– Det er vanskelig å se henne gå gjennom dette. Men jeg vet at hun er en kul ung kvinne, og hun kommer til å klare seg gjennom det, sa han med en blanding av faderlig stolthet og bekymring.

Strahans ærlige deling på "Good Morning America" viser en annen side av den karismatiske verten - en preget av sårbarhet, kjærlighet og en urokkelig tro på datterens styrke og helbredelse.

Vi i redaksjonen sender også våre varmeste tanker til familien i denne vanskelige tiden.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.