Arian er forsvunnet: "Utelukker ikke kidnapping"

15/05/2024 07:05

Emma

Nyheter
Foto: Rotenburg-politiet
Foto: Rotenburg-politiet
Seks år gamle Arian Arnold forsvant 22. april. Nå intensiveres søket.

Det er nå 3 uker siden at den seks år gamle Arian Arnold forsvant. Og i de tre uker har man søkt intensivt etter gutten.

Han ble meldt savnet den 22. april fra sitt hjem i det nordvestlige Tyskland.

Ifølge avisen Bild forsvant gutten fra foreldrenes hus rundt klokken 19.30, kun iført sokker og en tynn genser. De påfølgende nettene var temperaturen under frysepunktet.

"Kidnapping ikke utelukket Overvåkningskameraer fanget opp bilder av Arian da han løp fra hjemmet sitt mot skogen. Han var alene på tidspunktet for forsvinningen," rapporterte den tyske nyhetskanalen DW.

Det er kjent at Arian er autistisk og har meget begrensede språkferdigheter. Han reagerer heller ikke på tiltale eller rop.

I løpet av den første uken etter forsvinningen deltok 1200 personer fra politiet, militæret, brannvesenet, Røde Kors og redningstjenesten i letingen. I tillegg har over 800 frivillige bidratt.

Nå, tre uker senere, er det fortsatt ingen tegn til seksåringen. På mandag uttalte politiets talsperson, Heiner van der Werp, at situasjonen er uforklarlig.

"Vi har ikke funnet noen spor av gutten. Kidnapping er en mulighet vi ikke kan utelukke," fortalte van der Werp til det tyske nyhetsmagasinet Spiegel.

Intensiverer søket Nødetatene har brukt båter, droner, hunder og amfibiekjøretøy i søket langs elven Oste. En hestepatrulje fra Hannover har også søkt i det omkringliggende skogsområdet.

Van der Werp informerte om at letingen vil bli intensivert, med en ny søkeaksjon planlagt i elven Oste denne uken.

Søket etter Arian Arnold regnes som et av de mest omfattende i tysk historie, ifølge flere tyske medier.

"Vi leter etter en gutt som ikke ville ha gjort seg bemerket, selv om vi kunne ha vært i nærheten. Situasjonen er dramatisk, og vi står med tomme hender," sa van der Werp en uke etter at gutten forsvant.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.