Tidligere i uken sendte det folkekjære bakeriet ut en trist pressemelding, men nok en gang ser fremtiden lys ut.
Akkurat nå leser andre
Reppens Bakeri, kjent for sine førsteklasses potetkaker og lange tradisjoner, får en ny sjanse. Selskapet er kjøpt opp av Jens P. Heyerdahl AS og Karl Anders Grønland, tidligere styreleder i Ola Lompa.
Nå er planen å bygge videre på det solide fundamentet som allerede har gitt bakeriet en markedsandel på 50 prosent på Sørlandet.
Artikkelen fortsetter under bildet.

En unødvendig situasjon
Karl Anders Grønland er tydelig på at konkursen ikke burde skjedd.
«Dette var en unødvendig situasjon som skapte uro for kundene. Nå er vi klare for å gi Reppens Bakeri en ny start. Vi vil sikre at kvaliteten, tradisjonene og håndverket som kundene kjenner og elsker, fortsatt står i sentrum,» sier han.
Les også
Grønland har store ambisjoner om å forløse det ubrukte potensialet i bedriften. Han peker på de dyktige ansatte som en viktig nøkkel til videre suksess.
«Medarbeiderne er hjertet i bedriften. Vi vil gi dem ressursene og friheten de trenger for å skape enda bedre produkter. Kundene fortjener ikke bare fantastisk smak, men produkter laget med omsorg i alle ledd.»
Alt tyder på en rask oppstart
Oppkjøpet har også blitt muliggjort gjennom samarbeid med Sparebank 1 SR-Bank, som har bidratt til en rask oppstart.
«Vi setter stor pris på bankens fleksibilitet og støtte. Det betyr at vi raskt kan komme i gang igjen – og sikre at spesielt juleproduktene når kundene i tide,» sier Grønland.
Reppens Bakeri ser nå fremover med en strategi som kombinerer tradisjonelle metoder med bærekraft og ny teknologi. Målet er å styrke den lokale merkevaren og møte fremtidens behov uten å kompromisse på kvaliteten.
Les også
Grønland avslutter med et løfte til kundene.
«Vi skal fortsette å levere produkter som smaker like godt i morgen som de alltid har gjort – og sørge for at Reppens Bakeri forblir en stolthet for Sørlandet.»
Nå kan jula bare komme!