Bartender gir kvinne hennes 'kvittering': Det som står på lappen redder kvelden hennes

05/05/2024 17:30

Henrik R

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Bartenderens geniale idé reddet kvinnen fra en ubehagelig mann.

En bartender i St. Petersburg, Florida, har oppnådd heltestatus etter å ha brukt et smart triks for å redde to jenter fra å bli trakassert.

Det rapporterer Ladbible.

Etter en kveld med drinker med venninnen sin, fortalte Twitter-brukeren Trinity Allie sine følgere om "helt"-bartenderen Max Gutierrez, som serverte dem og ubesværet beskyttet dem mot en påtrengende mann.

Den geniale "kvitteringen"

Trinity delte et bilde av sin bartender Max, kledd i en lys gul Hawaiiskjorte, og roste ham for hans smarte taktikk.

"En mann trakasserte meg og venninnen min, og bartenderen ga meg denne lappen og oppførte seg som om det var kvitteringen min!" skrev Trinity i et innlegg på Twitter og fortsatte:

"Dette er typen bartender alle trenger."

På bildet holder Max fram en mini-klippeholder – typen man setter kvitteringer på – med et stykke papir på det står det:

"Hvis denne fyren plager deg, flytt hestehalen til den andre skulderen, og jeg vil sørge for at han blir fjernet. Han gir MEG FRYSENDE." Tok ikke et nei for et nei

"Jeg fikk ham til å posere for dette etter at fyren hadde gått lol bare for å vise min takknemlighet," forklarte Trinity senere og beskrev situasjonen.

"Max måtte til slutt rope til fyren, han sa 'du må gå bort fra jentene som tydeligvis ikke er interesserte', og fyren sa 'det var litt aggressivt', og han svarte 'vel, du legger an på dem aggressivt, og du må gå.'"

Trinitys historie ble raskt viral og har i skrivende stund blitt likt over 200 000 ganger.

Det er derfor ikke overraskende at legenden selv, bartenderen Max, til slutt så hennes tweet.

"Hey, det er meg! Lol," svarte han og fortsatte: "Morsom oppdatering, fyren jeg kastet ut søndag kveld kom tilbake til baren AKKURAT NÅ for å få en øl, fortalte ham at jeg ikke ville betjene ham."

Kunne se det på kroppsspråket

Max delte senere noen flere detaljer om møtet på Reddit, etter at Trinitys historie gikk så viral at den endte opp på forumnettstedet.

"Det er noe man bare lærer som bartender," forklarte Max beskjedent og fortsatte:

"Man blir ganske god til å lese folk, kroppsspråk osv. Denne fyren ga fra seg veldig rare vibber over en stund, jeg holdt øye med ham, prøvde å gi ham en sjanse, prøvde å la jentene si nei og la det være med det, men han tok ikke et nei for et nei og fortsatte å plage dem, så til slutt ropte jeg litt på ham og fikk ham til å gå lol."

Han fortsatte:

"Jeg liker egentlig ikke å rope på kunder eller plage folk, men jeg synes det er en av de beste måtene å håndtere kryp som ham på. Å påpeke deres oppførsel foran folk er vanligvis nok til at de snur og går. Jeg trenger bare ikke at mine gjester skal føle seg ukomfortable."

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.