Bekrefter: Skuespiller har begått selvmord

06/07/2023 12:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Skuespilleren har tatt sitt eget liv.

Skuespillerinnen Coco Lee har dødd av selvmord, bekreftet familiemedlemmer onsdag. Den Hong Kong-fødte sangeren og låtskriveren ble 48 år gammel.

Uttalelsen avslørte at stjernen hadde lidd av depresjon i en årrekke. Det ble avslørt at Coco ble fraktet til sykehus i helgen og var i koma før hun døde.

Coco var opprinnelig en Mandopop-sanger og fortsatte med å stemme heltinnen, Fa Mulan, i mandarinversjonen av Disneys hitfilm Mulan. Hun sang også mandarinversjonen av filmens tittelmelodi kalt Reflection.

Hun ble også anerkjent for sin rolle i 2000 Academy Award og Golden Globe-vinnende film Crouching Tiger, Hidden Dragon. Stjernen sang A Love Before Time på hitfilmen. Det skriver Mirror.

Søster Nancy Lee la ut den hjerteskjærende meldingen på sosiale medier Sina Weibo og også på Instagram. Hun avslørte at dette året "var for å markere CoCo Lees 30-årsjubileum i musikkbransjen".

Foto: Youtube

Gjennom sin 29 år lange karriere har hun ikke bare gitt oss endeløs glede og overraskelser med sine sterke sanger og danseopptredener, men hun har også jobbet utrettelig for å bane vei for kinesiske artister på den internasjonale musikkscenen. Selv om CoCo søkte profesjonell hjelp og gjorde sitt beste for å bekjempe depresjon, kom demonen i henne dessverre ut av kontroll», skrev søsteren i et hjerteskjærende innlegg.

Nancy avslørte at til tross for sykehuspersonalets beste innsats for å "redde og behandle Coco fra koma", døde hun 5. juli.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.