Bekrefter: Verdenskjent musiker er død

02/05/2024 13:16

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Duane Eddy, den verdenskjente gitaristen kjent for å revolusjonere den elektriske gitarlyden på 1950-tallet, har dødd.

Duane Eddy døde av kreften han led av på et sykehus i Franklin, Tennessee, bekrefter kona Deed Abbate Eddy overfor New York Times. Eddy ble 86 år gammel.

Det melder New York Times.

Eddy oppnådde stor suksess i de siste årene av 1950-tallet og inn på 1960-tallet, og solgte millioner av plater over hele verden.

Blant hans mest kjente hits er "Rebel Rouser" og "Forty Miles of Bad Road"

En representant for Eddy beskriver ham overfor musikkmagasinet Billboard som "den første rock and roll gitarguden og et virkelig ydmykt og fantastisk menneske. Han vil bli dypt savnet."

Duane Eddy etterlater seg kona Deed, som han har vært gift med siden 1979, og fire barn.

Nedenfor kan du se en video der han opptrer på Letterman:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.