Berømt skuespiller død

11/05/2023 09:04

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå har hun gått bort.

Jacklyn Zeman har nå gått bort, 70 år gammel.

Det skriver TMZ.

Ifølge TMZ er dødsårsaken fortsatt ukjent.

Jacklyn Zeman er en amerikansk skuespillerinne, mest kjent for sin rolle som Bobbie Spencer i den populære såpeoperaen "General Hospital".

Hun ble født 6. mars 1953 i New Jersey og begynte sin skuespillerkarriere i 1976.

Zeman har dukket opp i en rekke filmer og TV-serier, men hennes mest kjente rolle er utvilsomt som Bobbie Spencer, som hun har spilt siden 1977.

Hennes opptreden har ført til en rekke priser og nominasjoner, inkludert en Soap Opera Digest Award i 1986 for fremragende skuespillerinne i en ledende rolle.

I tillegg til skuespillerkarrieren har Zeman også vært involvert i veldedighetsarbeid og har støttet en rekke organisasjoner, inkludert American Cancer Society og March of Dimes.

Zeman har vært gift to ganger og har to barn. På fritiden liker hun å reise og er kjent for sin kjærlighet til dyr.

Hun er en respektert skuespillerinne og en inspirerende figur i underholdningsindustrien.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.