To bilder 23 dager fra hverandre viser Putins utvikling: Helt forskjellig fra Zelenskyys

07/04/2022 08:45

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Putin må sies å ha opplevd krigen litt annerledes enn Zelenskyy.

Russlands president Vladimir Putin og Ukrainas ditto, Volodymyr Zelenskyy, er begge i posisjon til å måtte styre landet sitt gjennom en krig.

Imidlertid er det sannsynligvis også en av de eneste tingene som de to har til felles.

Putins land kan være i krig, men det er ikke hjemme, og presidenten kan derfor sitte trygt og komfortabelt på sitt kontor uten mye frykt for at noe skal skje med ham eller hans innbyggere.

Zelenskyy, derimot, befinner seg midt i kaoset i Ukraina, hvor bomber faller på ørene, hans soldater og hans sivile befolkning.

Det er utvilsomt noe som legger mye press på Zelenskyys skuldre, noe som har blitt gjort klart i to bilder tatt 41 dager fra hverandre.

Det første bildet ble tatt dagen før Russlands invasjon av Ukraina, det andre ble tatt for noen dager siden da han var i Bucha, og det er en tydelig forskjell.

Se de to bildene ved å klikke her

Her på Today's har vi senere vært i arkivene for å finne bilder av Putin, og det er helt klart at han ikke har vært gjennom så mye som Zelenskyy.

Foto: Youtube

Bildet over ble tatt 24. februar, da Putin snakket med verden den dagen Russland startet invasjonen av Ukraina, og her ser han ganske frisk og frisk ut.

Han har også på seg dress.

Foto: Youtube

Bildet over ble tatt 23 dager etter det første bildet, da Putin holdt en tale til den russiske befolkningen.

Her er tilsynelatende den eneste forskjellen hans antrekk, noe som sannsynligvis bare er fordi dette bildet ble tatt mens presidenten var ute.

Det er da klart at krigen har hatt en annen innvirkning på presidentene i de to landene.