Billund flyplass evakuert etter bombetrussel: Nå kunngjør politiet nyheter i saken

22/04/2024 13:02

Emma

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Nå er det nyheter fra politiet.

Oppdateres....

En dramatisk hendelse på flyplassen i Billund i helgen har satt Sørøstjyllands politi på vent mens de venter på resultatene av kjemiske tester.

En mann i 30-årene hevdet lørdag morgen at han hadde eksplosiver i en gjenstand, noe som førte til en rask evakuering av flyplassen.

Politiinspektør Michael Weiss har nå delt detaljer fra etterforskningen, skriver B.T.:

– Det ble tatt kjemikalieprøver av gjenstanden før destruksjon, og vi avventer fortsatt de tekniske uttalelsene for å kunne si med sikkerhet hva den inneholdt, understreker han.

Sikkerhetsprotokoller kom umiddelbart på plass lørdag morgen.

– Når vi får en slik beskjed, tar vi det helt seriøst og tar ingen sjanser. Derfor var det nødvendig å evakuere flyplassen så fort som mulig, forklarer Weiss.

Hendelsen blir nå intensivt etterforsket, i påvente av de avgjørende testresultatene som kan gi klarhet i om det var reell fare eller om det hele var en falsk alarm.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.