Biltema og Coop Obs: Produktene rives vekk

01/06/2024 00:05

Sofie

Nyheter
Foto: Trygve Finkelsen / Shutterstock.com
Stor etterspørsel hos Biltema og Coop Obs.

I takt med de siste ukers solfylte vær over hele landet, har norske forbrukere strømmet til butikkene for å skaffe seg produkter som hjelper dem å holde ut i varmen.

Mange husstander er allerede utstyrt med vifter eller aircondition for å regulere temperaturen, men etterspørselen har økt betydelig nylig. Det skriver DinSide.

For å få en bedre forståelse av situasjonen, har DinSide tatt kontakt med Biltema og Coop Obs.

- I forrige uke hadde vi en markant økning på både vifter og aircondition. Denne typen vekst ser vi normalt først når de varme ukene kommer i juni, men i år fikk vi den allerede nå i mai, forteller Laila Solberg, pressekontakt i Biltema, til DinSide.

Begge kjedene har opplevd en betydelig vekst i salget av vifter. Biltema forventer at denne trenden vil fortsette gjennom sommermånedene, mens Obs også rapporterer om høyt salg.

Det er tydelig at disse produktene er svært ettertraktet blant forbrukerne som ønsker å sikre seg komfort i varmen.

- Vi har hatt en kraftig økning i etterspørselen av vifter, så langt en tredobling mot fjoråret. Erfaringsmessig så starter salget umiddelbart det blir «varmt nok» og holder på så lenge varmen holder koken, forklarer Simen Kjønnås Thorsen, kommunikasjonsrådgiver i Coop, til DinSide.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.