Brudd mellom Per Sandberg og Bahareh Letnes

17/04/2023 07:37

Emma

Nyheter
Foto: Espen Solli/Salto Film og Fjernsyn/TV 2
Foto: Espen Solli/Salto Film og Fjernsyn/TV 2
Nå er det slutt mellom Per Sandberg og Bahareh Letnes.

Da den daværende Frp-politikeren Per Sandberg og Bahareh Letnes i 2018 annonserte at de hadde blitt et par, ble det en mediestorm uten like.

Men nå har det omdiskuterete parret altså gått hver til sitt.

Det skriver begge på deres egene instagram profiler.

- Vi ønsker å meddele at forholdet mellom oss er over. Vi har kommet dithen at våre fremtidige veivalg er ulike. Bruddet er udramatisk, og vi gir ikke kommenterer utover denne meddelelsen, skriver Bahareh Letnes i en oppdatering på Instagram.

I mars i år hadde TV-serien «Per & Baharehs Grand Hotel» premiere på TV 2 Play og TV 2 Zebra. I serien fikk publikum se hvordan det går når paret tar over Grand Hotel midt i Halden sentrum, og sammen må stå ansvarlig for drift av både hotell og bar.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.