Bryter tausheten etter dødsfall

24/03/2024 17:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå forteller hun at hun er knust, selv om avdøde Konstantin Koltsov ikke lenger var kjæresten hennes.

Aryna Sabalenka sier hun er «knust» etter Konstantin Koltsovs død.

Dette ifølge en uttalelse onsdag fra tennisspillerens agent, som hun selv delte i en historie på Instagram.

Konstantin Koltsov, som var trener for det hviterussiske ishockeylandslaget, har blitt omtalt som Sabalenkas kjæreste etter hans død.

Men i uttalelsen sier Sabalenka at på dødstidspunktet var forholdet deres ikke lenger et kjærlighetsforhold.

"Konstantins død er ufattelig tragisk, og selv om vi ikke lenger var sammen, er hjertet mitt knust," sa Sabalenka.

Koltsov døde mandag, 42 år gammel.

Onsdagens uttalelse er Sabalenkas første offentlige ord om dødsfallet.

Planlagt å delta i turneringen

Koltsov spilte flere sesonger i NHL for Pittsburgh Penguins og deltok i to olympiske turneringer for det hviterussiske laget i 2002 og 2010.

Da det hviterussiske ishockeyforbundet kunngjorde dødsfallet tirsdag, var det ingen ytterligere forklaring om dødsårsaken. Den sier bare at Koltsov døde «plutselig».

– Vær så snill å respektere mitt privatliv og privatlivet til familien hans i denne vanskelige tiden, sier Aryna Sabalenka.

Sabalenka, 25, er planlagt å fortsette å konkurrere i denne ukens WTA-turnering, Miami Open. Arrangørene har sagt at Sabalenka ikke har bedt om å trekke seg. Tvert imot vil hun spille.

Tirsdag trente hun på Miami Open-banen Hard Rock Stadium. Dermed ser det ut til at hviterusserens andrerundekamp mot Spanias Paula Badosa går etter planen. Sabalenka er andreseedet og satt dermed ut første runde.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.