Buckingham Palace bekrefter tragisk nyhet: Han er død

28/02/2024 06:59

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Han ble funnet død på en adresse i Gloucestershire søndag kveld.

Buckingham Palace har nettopp bekreftet en forferdelig nyhet.

Den britiske kongefamilien ble rammet av en stor tragedie da Thomas Kingston, som er gift med Lady Gabriella Windsor, ble funnet død akkurat nå.

Han ble bare 45 år gammel, skriver Daily Mail.

– Det er med den største sorg vi kunngjør bortgangen til Thomas Kingston, vår elskede ektemann, sønn og bror, heter det i en uttalelse fra Buckingham Palace til familien.

– Tom var en eksepsjonell mann som lyste opp livene til dem som sto ham nær. Hans død kommer som et sjokk på hele familien, og vi ber om at dere respekterer vårt privatliv mens vi sørger over hans død.

Daily Mail melder at Thomas Kingston ble funnet død på en adresse i Gloucestershire, men at det ikke var noen mistenkelige omstendigheter knyttet til dødsfallet.

Gabriella Windsor, datter av dronning Elizabeths fetter prins Michael av Kent, er nummer 56 på den britiske tronen, og kong Charles og dronning Camilla har sendt sine kondolanser:

– Deres Majesteter sender sine dypeste tanker og bønner til Gabriella og Kingston-familien, heter det i en uttalelse fra Buckingham Palace.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.