Buckingham Palace bekrefter tragisk nyhet: Han er død

28/02/2024 06:59

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Han ble funnet død på en adresse i Gloucestershire søndag kveld.

Buckingham Palace har nettopp bekreftet en forferdelig nyhet.

Den britiske kongefamilien ble rammet av en stor tragedie da Thomas Kingston, som er gift med Lady Gabriella Windsor, ble funnet død akkurat nå.

Han ble bare 45 år gammel, skriver Daily Mail.

– Det er med den største sorg vi kunngjør bortgangen til Thomas Kingston, vår elskede ektemann, sønn og bror, heter det i en uttalelse fra Buckingham Palace til familien.

– Tom var en eksepsjonell mann som lyste opp livene til dem som sto ham nær. Hans død kommer som et sjokk på hele familien, og vi ber om at dere respekterer vårt privatliv mens vi sørger over hans død.

Daily Mail melder at Thomas Kingston ble funnet død på en adresse i Gloucestershire, men at det ikke var noen mistenkelige omstendigheter knyttet til dødsfallet.

Gabriella Windsor, datter av dronning Elizabeths fetter prins Michael av Kent, er nummer 56 på den britiske tronen, og kong Charles og dronning Camilla har sendt sine kondolanser:

– Deres Majesteter sender sine dypeste tanker og bønner til Gabriella og Kingston-familien, heter det i en uttalelse fra Buckingham Palace.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.