Coca Cola lanserer ny brus: Ultimate Coca Cola zero med ny smak

04/07/2023 08:00

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Brusgiganten Coca Cola er klar med en helt ny smak, som kun selges i en begrenset periode.

Coca-Cola inngikk nylig et samarbeid med Riot Games, studioet bak det populære MOBA-spillet League of Legends (LoL), og det er i den sammenhengen de har lansert en helt ny smak.

Ultimate Zero Sugar.

I forbindelse med lanseringen av den nye smaken, vil selve League of Legends-spillet også inkludere digitale opplevelser i spillet for å markedsføre den nye drikken til fans over hele verden.

"Samarbeidet med Riot Games lar oss forbedre Coca-Cola Creations-opplevelsen ved å introdusere en frisk smak som representerer vår felles forpliktelse til å sette fans og spillere i sentrum for alt vi gjør," sa Rina Surya, Frontline Marketing Director hos Coca-Cola ASEAN & South Pacific, Singapore og Malaysia.

"Coca-Cola Ultimate, det syvende innovative tilskuddet til vår Coca-Cola Creations-portefølje, har et fengslende design, og tilbyr en distinkt smak av +XP for å oppdatere spillerne under deres oppdrag og heve spillopplevelsen til nye høyder."

LoL-spillere som ønsker å låse opp Ultimate Zero Sugar-følelser i spillet, kan gjøre det gjennom en rekke oppdrag. Disse oppdragene inkluderer å få syv assists i en enkelt kamp, tjene 12 000 gull i en enkelt kamp, og vinne en kamp på under 20 minutter. Disse uttrykksikonene vil være tilgjengelige frem til 18.

"Coca-Cola Ultimate Zero Sugar forener de to ikoniske merkene med et slående emballasjedesign som fremhever svart og forskjellige nyanser av gull. Den karakteristiske Coca-Cola Creations-logoen kompletteres også av et skreddersydd "Ultimate" våpenskjold og energisk med en magisk blå Hextech-glød. Designet minner på en unik måte om den gjenkjennelige Coca-Cola Spencerian Script-fonten, inspirert av Nexus-krystallene i League of Legends."

Selv om det er første gang Coca-Cola samarbeider med et spillselskap, er ikke Ultimate Zero Sugar første gang drikkevareselskapet har gitt ut en spesiell smak med spilltema. I fjor lanserte den en "pixel-flavor" -versjon av sin mest populære drikk kalt Zero Sugar Byte.

Coca Cola sier ikke hvordan den nye brusen smaker, og det er heller ikke annonsert om brusen kommer til Norge.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.