David forfalsket sin egen død og dukket opp i begravelsen i et helikopter: Ville lære familien en lekse

22/06/2023 12:30

Sofie

Nyheter
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Belgiske David Baerten kom flyvende til sin egen «begravelse».

En TikTok-bruker ved navn David Baerten opplevde en følelse av avstand i familien sin og følte at de hadde "drevet fra hverandre".

Dette førte til at han fikk en idé som ville bringe dem alle sammen. De fleste ville nok organisert en fest eller en middag. Men 46 år gamle David fra Belgia tok det et steg videre. Han bestemte seg for å iscenesette sin egen død og begravelse for å lære familien "en lekse". Det skriver Sosialnytt.

Han er kjent som Ragnar le Fou på det sosiale mediet TikTok. Det var også her han ga uttrykk for hvor mye det virkelig påvirket ham at han ikke følte seg som «en del av familien».

"Det gjør ofte vondt når jeg ser hvordan familien min oppfører seg. Jeg blir aldri invitert til noe. Ingen ser meg. Vi har blitt fremmede for hverandre. Jeg føler meg ikke verdsatt," sa han til People.

For å få dødsfallet til å virke ekte, fikk han hjelp fra kone og barn. En av døtrene hans delte en hjerteskjærende melding på sosiale medier:

"Hvil i fred pappa. Jeg vil alltid tenke på deg. Hvorfor er livet så urettferdig? Hvorfor skjedde dette med deg? Du skulle ha sett barnebarna dine vokse opp og du fortsatt hadde mange år foran deg. Jeg elsker deg! Vi elsker deg! Vi vil aldri glemme deg."

Som vanlig når noen går bort, kom også Davids nærmeste familie til begravelsen hans – i hvert fall noen av dem. Men kort tid etter ankomst dukket TikToker opp i et helikopter og ga en skål for de fremmøtte:

"Skål til dere alle, velkommen til begravelsen min." 46-åringen omfavnet noen av sine slektninger, mens andre virket forvirret.

Familiemedlemmene som ikke møtte opp til begravelsen tok kontakt med ham etterpå - og det gleder David Baerten, etter å ha oppnådd det han ønsket med begravelsen:

"Det viser hvem som virkelig bryr seg om meg. Men de som ikke kom, tok kontakt med meg. Så på en måte har jeg vunnet," sa han.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.