De fleste fryktet ham på banen: Nå er idrettsstjernen død, bare 52 år gammel

23/03/2024 23:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvil i fred.

Den amerikanske ishockeyverdenen er i sorg etter kunngjøringen om Chris Simons altfor tidlige bortgang. Den tidligere NHL-stjernen, kjent og fryktet for sin urokkelige styrke og kampånd på isen, ble bare 52 år gammel.

Dødsfallet er bekreftet av flere amerikanske medier, deriblant TMZ.

Simon var kjent for sin fryktinngytende tilstedeværelse, og var en spiller som aldri skygget unna en kamp og som alltid var klar til å forsvare lagkameratene sine. Hans engasjement på isen resulterte i over 100 kamper og mer enn 2000 minutter i straffeboksen, og sementerte sitt rykte som en av de mest hardtslående spillerne i ligahistorien.

Simons karriere strakte seg over 15 sesonger i NHL, og representerte lag som Colorado Avalanche, Washington Capitals, Chicago Blackhawks, Calgary Flames og New York Islanders.

Hans bidrag til sporten og imponeringen som er igjen på både fans og medspillere er ubestridelig. Nyheten om hans død har sendt sjokkbølger gjennom hockeymiljøet, som nå må ta farvel med en sann legende.

Dødsårsaken er ennå ikke kunngjort, men tapet av Simon følger nøye nyheten om bortgangen til en annen tidligere NHL-spiller, noe som bare legger til den tunge stemningen i sporten.

Vi i redaksjonen sender våre varmeste tanker til familie og pårørende i denne vanskelige tiden.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.