De ville ha et koselig familiebilde: Da de så bildet, oppdaget de den skumle sannheten

02/05/2024 10:00

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Det de fant på bildet ga dem frysninger.

Fotografering er den beste måten å bevare minnene om de lykkelige hendelsene i livet vårt. Mange familier ansetter til og med profesjonelle fotografer for å ta portretter når de poserer for kameraet. Oftest blir disse bildene delt på sosiale medier for familiemedlemmer og venner å se.

Et spesielt bilde av en familie på fem har fanget oppmerksomheten til mange mennesker av en veldig spesifikk grunn.

Ved første øyekast ser bildet helt normalt ut, og viser en far, en mor som holder en baby i armene, to små jenter og hunden deres.

Men når du ser nærmere etter, kan du lett få øye på en uhyggelig detalj som er vanskelig å forklare.

Foto: Privat

Hvis du ser på venstre side av bildet, kan du se en arm som omfavner den yngre søsteren, men den armen tilhører ikke noen av personene på bildet. Så hvem kan det være?

Noen tror det kan være et spøkelse, mens de som ikke tror på spøkelser og det overnaturlige sier at det kan manipuleres i bildebehandlingen.

Uansett hva det er, har bildet skapt furor på internett og har gått viralt i løpet av få dager.

Foto: Privat

Ta en titt og bedøm selv. Har du noen anelse om hvordan dette kan være?

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.