Derfor bør du aldri bestille "dagens rett" når du er på restaurant

18/05/2023 14:50

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En gruppe tidligere ansatte i restaurantbransjen advarer mot å bestille dagens rett når du er ute og spiser.

Neste gang du er på restaurant og lar deg friste av tilbudet om «dagens rett», bør du heller velge noe annet fra menyen.

Det opplyser en gruppe tidligere restaurantansatte på debattnettstedet Reddit, da praten nylig falt på nettopp dagens velkjente retttilbud, som restauranter og spisesteder verden over benytter seg av.

Det skriver The Sun.

Folkene i Reddit-tråden besto av både tidligere servitører og kokker, som enstemmig rapporterte at dagens rett ofte ikke er dagens ferskeste rett heller.

Mange steder lages retten av råvarene som er i ferd med å kastes.

«Dagens suppe er egentlig gårsdagens rester», skriver brukeren PounderMcNasty, og bekrefter at dagens rett ofte planlegges ut fra ingrediensene som synger på siste verset.

En annen bruker sikkerhetskopierer også PounderMcNasty og sier at dagens oppvasksuppe ulmet over varmen det meste av dagen på restauranten der han pleide å jobbe.

Samtidig forklares det også at de halvkjedelige ingrediensene også er grunnen til at dagens rett ofte er billigere enn de andre alternativene på menyen.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.