Donald Trump reagerer på sjokkmelding: "Jeg er overrasket"

25/04/2023 12:22

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Donald Trump ble noe overrasket da han leste den sjokkerende nyheten.

I går kveld kom det en skikkelig sjokkmelding da den amerikanske TV-stasjonen Fox News kunngjorde at programlederen Tucker Carlson ikke lenger ville være en del av TV-kanalen.

Tucker Carlson var den desidert mest populære programlederen på Fox News med sitt show "Tucker Carlson Tonight".

Fox News oppgir ikke årsaken bak bruddet, men velger bare å takke Tucker for samarbeidet.

"Vi takker ham for hans tjeneste til nettverket som vert og før det som bidragsyter," sa en talsperson for Fox News Media.

Det kan virke banalt at en TV-vert slutter, men det er ikke tilfelle her. Fox News er en konservativ mediekanal, som derfor støtter republikanerne i amerikansk politikk.

Blant republikanske velgere har Tucker Carlson vært svært populær.

Da Donald Trump var president, var Fox News også ofte positive til ham. Og Trump er også noe overrasket over å lese nyheten om Tuckers exit fra Fox News.

– Jeg ble sjokkert. Jeg er overrasket. Han er en veldig god person, en veldig god mann og veldig talentfull, og han hadde veldig høye seertall, sa Trump mandag, ifølge The Hill.

Det er mye som skjer på Fox News i disse dager. I forrige uke inngikk mediene et forlik med Dominion, et selskap som lager stemmemaskiner til valg.

Dominion hadde saksøkt Fox News for å spre falske nyheter om at Dominions maskiner var medskyldige i valgfusket Trump tidligere mente var tilfelle i presidentvalget i 2020.

Fox News gikk med på å betale 787 millioner dollar til Dominion, som deretter droppet søksmålet.

Læs også:

Emil kjøpte en 125 år gammel kommode for 700 kroner - finner ved et uhell en hemmelig skuff nederst Emil kjøpte en slitt kommode på et loppemarked for 700 kroner. Han hadde imidlertid ingen anelse om at han hadde fått mye mer enn han hadde betalt for. Men så hørte han plutselig en merkelig lyd.
Alle tror at gutten er nyfødt: Virkeligheten er en helt annen Matthew Cook ligner på en nyfødt baby. Folk får sjokk når de hører hvor gammel den lille gutten egentlig er.