Dorthe Skappel åpner opp: – Og det angrer jeg på!

21/04/2023 21:50

Sofie

Nyheter
Foto: Espen Solli/TV 2
Foto: Espen Solli/TV 2
Tirsdag ble det avslørt at tidligere God Kveld Norge-programleder Dorthe Skappel, 60, skulle ta over stafettpinnen etter Tiril Sjåstad Christiansen på «Farmen kjendis».

I desember ble det kjent at Farmen kjendis-sesongen, som gikk i januar og februar i år, blir Tiril Sjåstad Christiansens siste sesong som programleder.

– Jeg er veldig, veldig glad for å få denne muligheten, sa Dorthe Skappel i pressemeldingen der TV 2 gjorde kjent at det er hun som skal lede neste sesong av reality-suksessen «Farmen kjendis».

Hun gjestet hos God Kveld Norge samme dag det ble kjent at hun tok på seg det populære programmet.

– Hvorfor skal ikke jeg kunne gjøre en bra jobb som 60-åring, i hvertfall i et program som det? Og når det er sagt må jeg bare si at jeg angrer litt på en eneste ting i min karriere, og det er at jeg ga fra meg Gullruten, sier Dorthe Skappel i et intervju på God Kveld Norge som TV 2 har delt på sine nettsider.

Hun forteller at hun sa fra seg jobben fordi hun selv satt og tenkte at «nå blir jeg 50 – nå er jeg for gammel til å lede et slikt program».

– Og det angrer jeg på! At man kan ha den tanken. Det er noe av det dummeste, for hvorfor i all verden kunne jeg ikke ha gjort det liksom?

Dorthe Skappel innrømmer at det var mye å tenke på da hun fikk tilbudet om å lede Farmens kjendis. Som programleder håper jeg at jeg kan være en del av dette universet mer enn Tirill.

Jeg synes hun gjorde en kjempejobb, så det nedvurderer ikke arbeidet hennes, men jeg følte at hun kom inn litt som en fremmed fugl.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.