Drama før Eurovision-semifinalen: Så ille at man føler kollektiv skam

11/05/2023 07:21

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Han kaller det «årets verste vokalprestasjon».

Showet som de fleste skal sitte klistret til skjermen for å se på, har fått en dårlig start.

Færøyske Reiley, som representerer Danmark, er ikke den store favoritten hos bookmakerne. Faktisk er han vurdert til å knapt komme til finalen, inkludert på de store Eurovision-mediene Eurovisionworld.com, hvor han endte på 10.-plass.

Og skulle danskene snike seg inn i finalen, er det et rent lykketreff.

Det mener i hvert fall Eurovision-ekspert i svenske Aftonbladet, Tobbe Ek, som har gjennomgått alle innslagene i forkant av semifinale 2.

Testene, som han har vurdert prestasjonene på, skal ikke ha gått som ønsket for Danmarks store håp. Og under overskriften «Danske Reiley står for årets dårligste sangprestasjon så langt», blir Riley mildt sagt refset av Tobbe Ek.

– Så Danmarks Reiley har årets absolutt dårligste prestasjon låtmessig. Det høres så ille ut at man føler kollektiv skam. Jeg tror ikke han treffer en eneste tone. Hvis det høres så ille ut her, må han være sjanseløs i morgen kveld, skriver han.

Siden Riley vant Dansk Melodi Grand Prix 11. februar, har han reist mye rundt i Europa for å promotere sitt bidrag til Eurovision Song Contest. Men også her har det vist seg vanskelig for Riley å treffe tonene.

I hvert fall hvis man skal tro en TikTok-video filmet i Madrid, som viser at han langt fra synger rent.

Du kan se videoen her.