Dronningen av mamma-blogger er død

11/05/2023 13:07

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hun ble ansett som en pioner i sitt yrke. Hun ble bare 47 år gammel.

Mødre som deler oppturer og nedturer med tusenvis av følgere på sosiale medier er ikke en sjeldenhet i 2023.

Men da Heather Brooke Hamilton aka Heather B. Armstrong startet bloggen sin Dooce.com tidlig på 00-tallet, var hun blant de første som gjorde nettopp det.

Siden den gang har hun bygget et lukrativt merke som en frittalende person som åpenhjertig delte sine utfordringer som mor, hennes kamp med depresjon og alkoholisme med sine mange følgere på både bloggen og sosiale medier.

Tirsdag ble den 47 år gamle bloggeren funnet død i sitt hjem i Salt Lake City, hvor hun bodde sammen med kjæresten Pete Ashdown.

Det forteller han til nyhetsbyrået AP.

Ashdown sier til AP at Heather Armstrong døde av selvmord. Etter 18 måneders edruelighet fikk hun tilbakefall, fortalte kjæresten, som ikke delte ytterligere detaljer om dødsfallet.

Artikkelen fortsetter under

Dypt savnet
I 2009 dukket Armstrong opp på Forbes' liste over de mest innflytelsesrike kvinnene i media. Hun publiserte samtidig en memoar og spilte hovedrollen på det populære Oprah Winfrey Show.

På det meste hadde bloggen hennes mer enn åtte millioner månedlige lesere. Hun har blitt kalt "dronningen av mammabloggere" av The New York Times Magazine.

Heather Armstrong hadde barna Marlo og Leta, som nå er tenåringer.

Hun var en kjærlig følgesvenn og mor som alltid var åpen for et nytt eventyr eller en ny konsert. Heather mente det var feil å ta sitt eget liv, men til slutt ble dømmekraften hennes overskygget av alkohol. Hun var elsket og vil bli dypt savnet, sa Pete Ashdown til CNN.

Læs også:

6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen Det er ikke alle som har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør under ingen omstendigheter flytte sammen.