Dumme ungdommer sparker til ku: Sekundet etter får de som fortjent

09/05/2024 14:59

Henrik R

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
To unge gutter sparker til en ku. Heldigvis får de som fortjent kort tid etter.

Å være ond mot dyr tyder sannsynligvis på at du mangler empati. Det er direkte feigt å være ond mot et forsvarsløst og rolig dyr.

Dessverre betyr det ikke at alle behandler dyr skikkelig.

Å hevde at dyr ikke har følelser, virker nesten uintelligent. Det har flere ganger blitt bevist at dette ikke er tilfelle.

Det gjør det bare enda mer galt å angripe et forsvarsløst dyr som bare ønsker fred og ro.

Derfor er det nesten en fryd å se når mennesker som plager og torturerer dyr, får som fortjent.

Det er nettopp hva du kan se i klippet lengre ned i artikkelen.

Kom kjørende på moped

I klippet nedenfor ser man to unge menn som kommer kjørende på en moped.

I begynnelsen virker alt fredelig og rolig, men litt lenger ned i veien beiter en ku.

Av en eller annen grunn synes den ene av de to unge, som sitter på mopeden, at han skal sparke til kua i det øyeblikket de kjører forbi den.

Det er i hvert fall ingen tvil om at det er bevisst at han vil treffe kua.

Idet de nærmer seg kua, ser man tydelig at han strekker benet for å sparke til kua, som ellers bare står og passer seg selv.

Han treffer kua med foten sin. Dette vitner ikke bare om at han ikke akkurat er vennlig mot dyr. Det beviser også ganske tydelig at han ikke er den skarpeste kniven i skuffen.

Gutten, vennen hans og mopeden veier sannsynligvis bare halvparten av hva kua veier til sammen. Dette har direkte innvirkning på hva som skjer med de to guttene etter at han har sparket til kua.

Med andre ord, går det ikke helt som den unge mannen sannsynligvis hadde tenkt at det skulle gå. I stedet blir både ham selv og hans kamerat rammet av karma med full styrke.

Den unge mannen (eller gutten) som sparker til kua, blir kastet av mopeden, mens vennen hans, som kjører mopeden, mister kontrollen fullstendig, noe som fører til at han styrter. Det er vanskelig å nekte for at det er nettopp hva de har fortjent.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.